Skip to content
Tot 10 personen Geschikt voor rolstoelgebruikers
Moderne vakantiewoning met respect voor het verleden

’t Groenzicht ligt in een prachtige streek, midden in de polders. Vanuit het huisje kun je kilometers ver kijken over de velden. Dit mooie uitzicht wordt enkel af en toe onderbroken door een elegante rij knotwilgen of een charmant boerderijtje. In de verte zijn ook enkele pittoreske dorpjes te zien die je kunt gaan verkennen. De Westhoek biedt een bijzondere sfeer die we graag willen delen met anderen. Deze unieke vakantiewoning brengt rust en laat gasten kennismaken met dit unieke landschap.

We scheppen er dan ook enorm veel plezier in om onze gasten mee te laten genieten van onze geboortestreek door ’t Groenzicht te verhuren aan gezinnen en families. Het vakantiehuis ligt op slechts 100 m van de IJzer, die altijd een bijzondere aantrekkingskracht heeft gehad op ons. Vanop het terras van ’t Groenzicht kun je rustig de voorbijvarende bootjes gadeslaan. Wij hopen van harte dat onze vakantiegasten hier rust kunnen vinden en dat ze er hier memorabele momenten mogen beleven met vrienden of familie, de woning is ideaal om te genieten met de (klein)kinderen.

Waarom 't Groenzicht?

’t Groenzicht is een heerlijke vakantiewoning met een unieke ligging ideaal voor maximum 10 personen en ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De woning combineert zijn karaktervolle sfeer met alle moderne voorzieningen. Er is een flatscreen-tv aanwezig en gratis wifi beschikbaar over heel het landhuis. De indeling biedt jong en oud alle comfort en mogelijkheden om te ontspannen en op ontdekking te gaan.

Er zijn een heleboel boeiende bezienswaardigheden in de buurt en talloze sportieve en recreatieve activiteiten geschikt voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Wie heerlijk wil gaan tafelen in de buurt of zijn kookkunsten wil loslaten op de open keuken of in het barbecuehuisje zit in ’t Groenzicht zeker op zijn plaats. De grote tuin en terras zijn een oase van rust maar eveneens een boeiende plaats om op verkenning te gaan.

Back To Top